Uncategorized

Hoe werkt keto coaching?

Dagelijkse support via WhatsApp coaching: de voordelige keuze

Bekijk het volledige aanbod of neem direct contact op om een pakket te boeken.
Kom je er niet uit? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

Het waarom

Jij wilt graag afvallen, baas worden over je eigen gezondheid, energiek door het leven gaan en minder medicijnen gebruiken. Door over te stappen naar de keto leefstijl maak jij dus een heel bewuste keuze: tot hier en niet verder, ik kies nu voor mijzelf.

Jij investeert in jouw eigen leven.

Keto coaching helpt jou daarbij. Niet alleen leer jij alle praktische kanten kennen van deze leefstijl, je krijgt daarbij ook alle mentale steun die jij nodig hebt. Diepgaande coachgesprekken en dagelijkse support: jouw welzijn en doelen zijn altijd mijn zorg.

Keto coaching is een investering voor het leven.

Werkwijze

Als jij een pakket hebt gekozen vul je eerst een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van dit formulier breng ik tijdens de intake (90 minuten, videogesprek) jouw doelen, wensen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef tijdens de intake ook uitleg over de praktische kanten van keto.

Samen leggen wij vervolgens jouw eerste 2-weken doel vast: keto hoeft niet all or nothing te zijn, we kunnen zo snel of zo langzaam gaan als jij dat wilt. Jij bepaalt het tempo.

Tijdens de coaching ben ik op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 beschikbaar voor het beantwoorden van al je vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email, WhatsApp en Facebook Messenger.

Tijdens de twee-wekelijkse coachgesprekken (60 minuten, videogesprek) komen jouw doelen, de voortgang, knelpunten en al jouw vragen aan bod. Heb jij behoefte aan extra coachgesprekken tijdens jouw traject? Geen probleem, deze kunnen altijd bijgeboekt worden. Jij ontvangt op deze extra gesprekken altijd 25% korting.

Let op: ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten. Ik ondersteun ook geen vegan keto.

Na afloop van jouw keto coaching pakket kan jij zelfstandig de keto leefstijl voortzetten. Mocht je toch verdere ondersteuning nodig hebben dan is dat altijd mogelijk met coachgesprekken en WhatsApp coaching.


De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.