Uncategorized

Hoe werkt keto coaching?

Keto coaching zorgt voor snellere en beter resultaten.

Bekijk het volledige aanbod of neem direct contact op om een pakket te boeken.
Kom je er niet uit? Maak dan een afspraak voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

Werkwijze

Nadat je een pakket hebt gekozen vul je een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van dit formulier brengen wij tijdens de intake (videogesprek) samen jouw doelen, wensen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef tijdens de intake ook uitleg over de praktische kanten van keto en neem alle gegevens van jouw intake formulier met je door.

Tijdens de coaching ben ik van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 19.00 beschikbaar voor het beantwoorden van al je vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email, Whatsapp en Facebook Messenger.

Tijdens de coachgesprekken (indien behorend bij jouw pakket | videogesprek) komen voortgang, knelpunten en al jouw vragen aan bod.

Let op: ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten. Ik ondersteun ook geen vegan keto.

Na afloop van jouw keto coaching pakket kan jij zelfstandig de keto leefstijl voortzetten. Mocht je toch verdere ondersteuning nodig hebben dan is dat mogelijk met coachgesprekken en WhatsApp coaching.


De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.