Uncategorized

Hoe werkt keto coaching?

Direct aanmelden voor een keto coaching pakket of een consult kan via het contact formulier. De tarieven en inhoud van de pakketten en consulten kun je hier vinden.

Voor informatie over WhatsApp coaching in kleine groepen kun je hier terecht.

Liever eerst een korte telefonische kennismaking? Ook dat is mogelijk, neem dan hier contact op voor het maken van een gratis afspraak.

Nadat je een pakket hebt gekozen vul je een uitgebreid intake formulier in. Dit formulier krijg je per email toegezonden. Aan de hand van dit formulier brengen wij samen jouw doelen, wensen en medische geschiedenis in kaart. Tijdens de intake geef ik een korte uitleg over de praktische kanten van de keto leefstijl, neem ik je intake formulier met je door en mijn werkwijze.

Gedurende jouw keto coaching ben ik van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 19.00 beschikbaar voor het beantwoorden van al je vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email, Whatsapp and Facebook Messenger, afhankelijk van tijdstip en plaats.

Tijdens de coachgesprekken (indien behorend bij jouw pakket) komen voortgang, knelpunten en vragen aan bod.

Ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten. Ik ondersteun ook geen vegan keto.

Na afloop van jouw keto coaching pakket zul je in staat zijn geheel zelfstandig de keto leefstijl voort te zetten. Mocht je toch behoefte hebben aan meer ondersteuning dan is dit mogelijk door het afnemen van een extra pakket of los consult.

De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.