Uncategorized

Zo werkt keto coaching

keto coaching

Jij wilt graag afvallen, baas worden over je eigen gezondheid, energiek door het leven gaan en minder medicijnen gebruiken. Door te starten met een keto leefstijl maak jij dus een heel bewuste keuze: tot hier en niet verder, ik kies nu voor mijzelf.

Keto coaching helpt jou daarbij. Niet alleen leer jij alle praktische kanten kennen van deze leefstijl, je krijgt ook alle nodige mentale steun. Jouw welzijn is altijd mijn zorg.

Keto coaching die bij jou past

Waar voel jij je prettig bij?

  • een pakket op maat
  • dagcoaching
  • een serie coachgesprekken
  • een combinatie van dagcoaching en een serie coachgesprekken
  • één op zichzelf staand coachgesprek

De tarieven vind je hier.

Heb jij één of meer medische aandoeningen? Dan is een pakket op maat de beste optie. Neem daarom altijd eerst hier contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

De werkwijze

Kennismakingsgesprek | 15 minuten

Het kennismakingsgesprek is ideaal om te zien of wij een klik met elkaar hebben. Dit gesprek is telefonisch en natuurlijk altijd gratis.


Adviesgesprek | 30 minuten

Tijdens dit videogesprek maak ik een analyse van jouw huidige leefstijl en ontvang je een advies met betrekking tot keto coaching.

Een adviesgesprek is niet bedoeld voor inhoudelijke vragen over de keto leefstijl


Coachgesprek | 60 minuten

Tijdens een coachgesprek kan jij al jouw keto- en leefstijlvragen stellen. Een intake formulier of een insulineresistentie symptomencheck is bij dit gesprek niet inbegrepen. Een coachgesprek kan ook als een reeks gesprekken worden geboekt of als aanvulling op een coachgesprek+.


Coachgesprek+ | 90 minuten

Het coachgesprek+ is het startpunt voor jouw keto leefstijl. Jij vult vooraf een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van jouw antwoorden en de resultaten van een insulineresistentie symptomen check breng ik tijdens het gesprek jouw doelen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef tijdens de intake uiteraard ook uitleg over de praktische kanten van keto en beantwoord jouw vragen hierover. Na afloop ontvang jij een email met een samenvatting van de besproken punten en een uitgebreid start- en macro advies.

Het is mogelijk om bij dit gesprek follow-ups te boeken. Deze videogesprekken duren 30 minuten en zijn ideaal als steuntje in de rug bij de start van jouw keto leefstijl.


Dagcoaching

Dagcoaching kan geboekt worden als aanvulling op een coachgesprek of coachgesprek+. Ik ben dan voor jou beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor het beantwoorden van al je vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email en WhatsApp.


Let op: ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten. Ik ondersteun ook geen vegan keto.De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.