Uncategorized

Zo werkt keto coaching

keto coaching

Jij wilt graag afvallen, baas worden over je eigen gezondheid, energiek door het leven gaan en minder medicijnen gebruiken. Door te starten met een keto leefstijl maak jij dus een heel bewuste keuze: tot hier en niet verder, ik kies nu voor mijzelf.

Keto coaching helpt jou daarbij. Niet alleen leer jij alle praktische kanten kennen van deze leefstijl, je krijgt ook alle nodige mentale steun. Jouw welzijn is altijd mijn zorg.

Keto coaching die bij jou past

Waar voel jij je prettig bij?

  • een compleet pakket
  • een eenmalig consult
  • een traject op maat
  • een reeks consulten
  • onbeperkt vragen stellen
  • een combinatie van opties

De tarieven vind je hier.

Heb jij één of meer medische aandoeningen? Dan is KetoPlus of een traject op maat de beste optie. Neem hier contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

De werkwijze


Adviesgesprek | 20 minuten

Tijdens dit videogesprek kunnen wij kennis maken en ontdekken of wij een klik hebben met elkaar. Verder maak ik een korte analyse van jouw huidige leefstijl en ontvang je een advies met betrekking tot keto coaching. Dit gesprek is altijd gratis.

Een adviesgesprek is niet bedoeld voor inhoudelijke vragen over de keto leefstijl


Consult | 60 minuten

Tijdens een consult kan jij al jouw keto- en leefstijlvragen stellen. Een intake formulier of een insulineresistentie symptomencheck is bij dit videogesprek niet inbegrepen. Een consult kan ook als een reeks worden geboekt.


KetoHulp | per week

De KetoHulp kan geboekt worden als aanvulling op een consult. Ik ben dan voor jou beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor het beantwoorden van al jouw vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email en WhatsApp.


KetoBasis | pakket

De KetoBasis is het startpunt voor jouw keto leefstijl: gewichtsverlies- of behoud en vermindering van insulineresistentie zijn jouw hoofddoelen. Jij vult vooraf een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van jouw antwoorden en de resultaten van een insulineresistentie symptomen check breng ik tijdens een intake (90 minuten) jouw doelen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef uiteraard ook uitleg over de praktische kanten van de keto leefstijl en beantwoord al jouw vragen hierover.

Na afloop ontvang jij een email met een samenvatting van de besproken punten, een uitgebreid start- en macro advies en kan jij gedurende vijf werkdagen onbeperkt vragen stellen via Whatsapp of email. Bij dit pakket hoort ook een vrij in te plannen follow-up (30 minuten).

Ik adviseer om na afloop van een pakket altijd een vervolgtraject te boeken. Dit kan in de vorm van een reeks follow-ups. Deze videogesprekken duren 30 minuten en zijn ideaal als steuntje in de rug bij het voorzetten van jouw keto leefstijl. Ook is verlenging van het onbeperkt vragen stellen mogelijk.


KetoPlus | pakket

KetoPlus is de verstandige optie als jij niet alleen wilt afvallen maar ook wilt werken aan verbetering van symptomen van specifieke medische aandoeningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoge bloeddruk, diabetes type 2 of maag- en darmklachten. Net als bij KetoBasis vul jij vooraf een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van jouw antwoorden en de resultaten van een insulineresistentie symptomen check breng ik tijdens een intake (90 minuten) jouw doelen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef uiteraard ook uitleg over de praktische kanten van keto en beantwoord al jouw vragen hierover.

Na afloop ontvang jij een email met een samenvatting van de besproken punten, een uitgebreid start- en macro advies en kan jij gedurende vier weken op werkdagen onbeperkt vragen stellen via Whatsapp of email. Bij dit pakket horen ook twee vrij in te plannen follow-ups (30 minuten).

Ik adviseer om na afloop van een pakket altijd een vervolgtraject te boeken. Dit kan in de vorm van een reeks follow-ups. Deze videogesprekken duren 30 minuten en zijn ideaal als steuntje in de rug bij het voorzetten van jouw keto leefstijl. Ook is verlenging van het onbeperkt vragen stellen mogelijk.


Let op: ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten. Ik ondersteun ook geen vegan keto.



De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.