Uncategorized
Leave a Comment

Wat is jouw keto motivatie?

Ik vraag voorafgaand aan de intakes met mijn cliënten altijd eerst uitgebreid naar hun motivatie om te beginnen met keto. De vier die ik hieronder in de poll noem, dat zijn de meest voor de hand liggende natuurlijk en die blijven altijd terug komen.

Maar ik hoor nog veel vaker hele andere motivaties die pas naar boven komen als ik even doorvraag. Heel persoonlijke als ‘Ik ben gepest in mijn jeugd en nu ik wil af van mijn slechte zelfbeeld dat ik als gevolg daarvan heb gekregen’. Of ‘Ik probeer al heel lang zwanger te worden maar het lukt niet, en ik denk dat een gezondere leefstijl mij daarbij gaat helpen’. Maar ook ‘Ik wil het goede voorbeeld geven aan mijn gezin, zij zijn net als ik niet zo gezond bezig, en iemand moet het voortouw nemen anders gaat het mis’.

Leefstijl gaat over meer dan alleen gewicht, of die medicatie waar je vanaf wilt. Dat zijn zeker hele belangrijke drijfveren, absoluut, maar die nuances…die maken de reis naar de goede gezondheid pas echt persoonlijk.

Heb jij hulp nodig bij het opstarten van jouw keto leefstijl? Vraag de gratis keto basis aan:

Persoonlijke begeleiding nodig? Neem dan hier contact met mij op:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.