Uncategorized

Wat is jouw gezondheid waard?

Ik word dagelijks benaderd door mensen die mij een vraag willen stellen over de keto leefstijl. Hartstikke leuk natuurlijk dat ze mij gevonden hebben en een vraag beantwoord ik daarom ook altijd met heel veel plezier. Meestal volgen er dan nog meer vragen en dan wordt al snel duidelijk dat persoonlijke coaching noodzakelijk is.

Maar ja, de kosten…

De realiteit

Ik kan natuurlijk nooit in de portemonnee van een ander kijken. Maar zijn die kosten dan ook echt zo’n groot struikelblok? Want luister eens naar dit gesprekje met ‘Suzanne’:


Ik snap dat de kosten van keto coaching wel moeten passen in jouw budget. Maar wat geef jij per maand uit aan de kapper?
Ongeveer €100, maar dat is met kleuren erbij inbegrepen.

En ga je wel eens naar de schoonheidsspecialiste?
Ook iedere maand, ik denk ongeveer €65, afhankelijk van de behandeling.’

En heb je ook een abonnement op de sportschool?’
Dat kost maar €20 euro per maand.

Dus alles bij elkaar geef je al bijna €200 iedere maand uit aan je uiterlijk en sporten. Maar helpen deze dingen jou dan ook met jouw echte problemen: een slechte gezondheid en overgewicht?


Het antwoord laat zich wel raden natuurlijk.

Houd altijd goed jouw persoonlijke doelen voor ogen

Een mooi kapsel, een fijne massage en iedere week sporten, daar is echt helemaal niks mee mis. En daar geven we ook graag geld aan uit. Maar om de een of andere reden houden we liever de hand op de knip als het gaat om échte gezondheidsverbetering.

Nu is het natuurlijk zo dat jij altijd kan starten met de keto leefstijl zonder hulp van buitenaf. Door bijvoorbeeld goed de informatie op deze website te lezen kom jij al een heel eind.

Persoonlijke coaching zorgt er wél voor dat jij de juiste ondersteuning krijgt als jij door jouw omstandigheden niét in staat bent dit op eigen kracht te doen. De keto leefstijl kent namelijk ook valkuilen, dus hoe fijn is het als iemand jou helpt deze te omzeilen, zeker als er bij jou sprake is van leefstijlaandoeningen, voedselverslaving en/of een beschadigde stofwisseling?

Vraag jezelf dan ook eens af wat nou meer de moeite waard is: die terugkerende maandelijkse kosten voor zaken die jou niet helpen om jouw doel te bereiken? Of toch die eenmalige investering in jouw gezondheid?


Keto coaching komt gelukkig in allerlei soorten én prijscategorieën. Ook als jij een wat kleiner budget hebt is mijn coaching dus voor jou weggelegd. Wil jij eerst weten of keto coaching voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek.