Uncategorized

Wat is jouw gezondheid waard?

Ik word iedere dag benaderd door mensen die mij een vraag willen stellen over de keto leefstijl. Hartstikke leuk natuurlijk dat ze mij gevonden hebben. Een vraag beantwoord ik daarom ook altijd met heel veel plezier.

Meestal volgen er dan nog meer vragen. En dan wordt het al snel duidelijk dat deze mensen eigenlijk persoonlijke coaching zouden kunnen gebruiken. Maar de kosten daarvan lijken dan een struikelblok te zijn.

De realiteit

Nu kan ik natuurlijk nooit in de portemonnee van een ander kijken. Maar zijn die kosten dan ook echt zo’n groot struikelblok? Want stel je eens dit gesprekje voor met Suzanne:


Ik snap heel goed dat de kosten van keto coaching wel moeten passen in jouw budget. Maar mag ik jou vragen wat je per maand uitgeeft aan de kapper?

Ongeveer €100, maar dat is met kleuren erbij inbegrepen.

En ga je wel eens naar de schoonheidsspecialiste, wat kost dat dan?

Ook iedere maand, ik denk ongeveer €65, afhankelijk van de behandeling.’

En heb je ook een abonnement op de sportschool toevallig?’

Dat kost maar €20 euro per maand.

Dus alles bij elkaar geef je al bijna €200 iedere maand uit aan je uiterlijk en sporten. Maar helpen deze dingen jou dan ook met jouw echte problemen: een slechte gezondheid en overgewicht?


Het antwoord laat zich wel raden natuurlijk.

Houd altijd goed jouw persoonlijke doelen voor ogen

Een mooi kapsel, een fijne massage en iedere week sporten, daar is echt helemaal niks mee mis. En daar geven we ook graag geld aan uit. Ik ook trouwens. Maar om de een of andere reden houden we liever de hand op de knip als het gaat om échte gezondheidsverbetering.

Nu is het natuurlijk wel zo dat jij ook prima kan starten met de keto leefstijl zonder hulp van buitenaf. Door gewoon heel goed de informatie op deze website te lezen kom jij al een heel eind.

Persoonlijke coaching zorgt er wél voor dat jij ondersteuning krijgt op die momenten dat jij het nodig hebt. De keto leefstijl kent ook valkuilen, dus hoe fijn zou het zijn als iemand jou helpt om ze te herkennen?

Vraag jezelf eens af wat nou meer de moeite waard is: die terugkerende maandelijkse kosten voor zaken die jou niet helpen om jouw doel te bereiken? Of toch die eenmalige investering in jouw gezondheid?


Keto coaching komt gelukkig in allerlei soorten én prijscategorieën. Ook als jij een wat kleiner budget hebt is mijn coaching voor jou weggelegd: tijdens een eenmalig consult bijvoorbeeld kan jij alle vragen stellen die voor jouw persoonlijke situatie van belang zijn.

Wil jij eerst weten of keto coaching voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Dit videogesprek duurt 30 minuten en is gratis.