Uncategorized

Wat is jouw gezondheid waard?

Ik word vaak benaderd op social media door mensen die mij een vraag willen stellen over de keto leefstijl. Hartstikke leuk natuurlijk dat ze mij gevonden hebben en een vraag beantwoord ik daarom ook altijd met veel plezier.

Regelmatig mondt dit korte contact uit in nog meer vragen, en dan met name vragen over hoe zij keto kunnen toepassen om hun eigen gezondheid te verbeteren. En dan wordt het snel duidelijk dat deze mensen eigenlijk iets meer nodig hebben dan enkel een antwoord op een vraag, namelijk persoonlijke begeleiding. De kosten daarvan lijken dan ineens een struikelblok te zijn.

De realiteit

Maar zijn die kosten dan ook echt zo’n groot struikelblok? Want dit is wat ik hoor als ik even doorvraag:

‘Ik snap heel goed dat de kosten van keto coaching wel moeten passen in jouw budget maar als ik nu aan jou vraag wat je per maand uitgeeft aan de kapper?’

‘Ongeveer €100, maar dat is met kleuren erbij inbegrepen.’

‘En ga je wel eens naar de schoonheidsspecialiste, wat kost dat dan?’

‘Ook iedere maand, ik denk ongeveer €65, afhankelijk van de behandeling.’

‘En heb je ook een abonnement op de sportschool toevallig?’

‘Dat kost maar €20 euro per maand.’

‘Dus alles bij elkaar geef je al bijna €200 iedere maand uit aan je uiterlijk en sporten. Maar in hoeverre helpen deze dingen jou met jouw echte problemen, die slechte gezondheid en dat overgewicht?’

Het antwoord is niet moeilijk te raden: ‘Niet’.

Houd altijd goed jouw persoonlijke doelen voor ogen

Een mooi kapsel, een fijne massage en een beetje sporten iedere week, daar is echt helemaal niks mis mee. En daar geven we ook graag geld aan uit. Maar om de een of andere reden houden we liever de hand op de knip als het gaat om échte gezondheidsverbetering.

Persoonlijke en intensieve dagelijkse coaching geeft jou alle tools en informatie om zelfstandig te werken aan blijvend gewichtsverlies en een optimale gezondheid.

Dus vraag jezelf eens af wat nou meer de moeite waard is: die terugkerende maandelijkse kosten voor zaken die jou niet helpen om jouw doel te bereiken, of die eenmalige investering in jouw gezondheid?


Meer weten? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan: