Uncategorized

Zo werkt keto coaching

Jij wilt graag afvallen, baas worden over je eigen gezondheid, energiek door het leven gaan en minder medicijnen gebruiken. Door te starten met een keto leefstijl maak jij dus een heel bewuste keuze: tot hier en niet verder, ik kies nu voor mijzelf.

Keto coaching helpt jou daarbij. Niet alleen leer jij alle praktische kanten kennen van deze leefstijl, je krijgt ook alle nodige mentale steun. Jouw welzijn is altijd mijn zorg.

Keto coaching die bij jou past

Waar voel jij je prettig bij?

  • een compleet traject
  • een eenmalig consult
  • een traject op maat
  • een reeks consulten
  • WhatsApp/email ondersteuning
  • een combinatie van opties

De tarieven vind je hier.

Heb jij één of meer medische aandoeningen? Dan zijn KetoPlus, KetoCompleet of een traject op maat de beste opties. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden.

De werkwijze


Adviesgesprek | 30 minuten

Tijdens dit videogesprek kunnen wij kennis maken en ontdekken of wij een klik hebben met elkaar. Verder maak ik een korte analyse van jouw huidige leefstijl en ontvang je een advies met betrekking tot keto coaching. Dit gesprek is altijd gratis.

Een adviesgesprek is niet bedoeld voor inhoudelijke vragen over de keto leefstijl


Consult | 60 minuten

Tijdens een consult kan jij al jouw keto- en leefstijlvragen stellen. Een intake formulier of een insulineresistentie symptomencheck is bij dit videogesprek niet inbegrepen. Tegen meerkosten kunnen deze wel bijgeboekt worden. Een consult kan ook als een reeks worden geboekt of als aanvulling op een traject.


KetoHulp | per maand

De KetoHulp kan op zichzelf staand geboekt worden of als aanvulling op een consult of een traject. Ik ben dan voor jou beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 voor het beantwoorden van al jouw vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email en WhatsApp.


KetoBasis | 1 maand

De KetoBasis is het startpunt voor jouw keto leefstijl: gewichtsverlies- of behoud, vermindering van insulineresistentie en/of overgangsklachten zijn jouw hoofddoelen. Jij vult vooraf een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van jouw antwoorden en de resultaten van een insulineresistentie symptomen check breng ik tijdens een intake (90-120 minuten) jouw doelen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef uiteraard ook uitleg over de praktische kanten van de keto leefstijl en beantwoord al jouw vragen hierover.

Na afloop ontvang jij een PDF met een samenvatting van de besproken punten en een uitgebreid StartAdvies inclusief macro berekening.

Bij dit traject horen wekelijkse consulten (60 minuten), KetoHulp (op werkdagen van 9.00 tot 17.00) en 1 follow-up (30 minuten).

Ik adviseer na afloop van een traject altijd een vervolgtraject als steuntje in de rug bij het voortzetten van jouw keto leefstijl. Jij kan hiervoor natuurlijk de follow-up gebruiken maar ook extra consulten en/of verlenging van de KetoHulp boeken. Jij ontvangt op deze extra boekingen altijd 10% korting tot 6 maanden na afloop van jouw traject.


KetoPlus | 3 maanden

KetoPlus is de juiste keuze voor een metabolisme reset maar ook voor verbetering van symptomen van specifieke medische aandoeningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hoge bloeddruk, migraine, diabetes type 2 of maag- en darmklachten.

Net als bij KetoBasis vul jij vooraf een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van jouw antwoorden en de resultaten van een insulineresistentie symptomen check breng ik tijdens een intake (90-120 minuten) jouw doelen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef uiteraard ook uitleg over de praktische kanten van keto en beantwoord al jouw vragen hierover.

Na afloop ontvang jij een PDF met een samenvatting van de besproken punten en een uitgebreid StartAdvies inclusief macro berekening.

Bij dit traject horen wekelijkse consulten (60 minuten), KetoHulp (op werkdagen van 9.00 tot 17.00) en 3 follow-ups (30 minuten).

Ik adviseer na afloop van een traject altijd een vervolgtraject als steuntje in de rug bij het voortzetten van jouw keto leefstijl. Jij kan hiervoor natuurlijk de follow-ups gebruiken maar ook extra consulten en/of verlenging van de KetoHulp boeken. Jij ontvangt op deze extra boekingen altijd 10% korting tot 6 maanden na afloop van jouw traject.


KetoCompleet | 6 maanden

Heb jij (morbide) obesitas in combinatie met één of meer medische aandoeningen? Dan is KetoCompleet voor jou de beste optie: een langdurig en zeer intensief traject speciaal ontwikkeld voor de aanpak van obesitas en het gelijktijdig verbeteren van de symptomen van leefstijl aandoeningen zoals diabetes type 2 en hoge bloeddruk.

Net als bij de andere trajecten vul jij vooraf een uitgebreid intake formulier in. Aan de hand van jouw antwoorden en de resultaten van een insulineresistentie symptomen check breng ik tijdens een intake (90-120 minuten) jouw doelen en medische geschiedenis in kaart. Ik geef uiteraard ook uitleg over de praktische kanten van keto en beantwoord al jouw vragen hierover.

Na afloop ontvang jij een PDF met een samenvatting van de besproken punten en een uitgebreid StartAdvies inclusief macro berekening.

Bij dit traject horen wekelijkse consulten (60 minuten), KetoHulp (op werkdagen van 9.00 tot 17.00) en 6 follow-ups (30 minuten).

Ik adviseer na afloop van een traject altijd een vervolgtraject als steuntje in de rug bij het voortzetten van jouw keto leefstijl. Jij kan hiervoor natuurlijk de follow-ups gebruiken maar ook extra consulten en/of verlenging van de KetoHulp boeken. Jij ontvangt op deze extra boekingen altijd 10% korting tot 6 maanden na afloop van jouw traject.


Let op: ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten. Ik ondersteun ook geen vegan keto.De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.