Uncategorized

Stop jij ieder weekend met keto?

afwijken van keto


Jij en keto: van maandag tot en met vrijdag zijn jullie de beste vriendjes. Je maakt consequent gezonde keuzes voor alle maaltijden en ook alcohol en frisdrank laat je zonder probleem staan. Maar dan wordt het vrijdagavond. En zomaar ineens valt
het jou wel erg zwaar om die goede keuzes te blijven maken.

Drankje, hapje, je kan er tóch weer geen nee tegen zeggen. Op zaterdag doe je nog wel een poging tot het maken van gezonde keuzes maar voor je het weet zit jij ’s avonds toch mee te eten van de pasta. En ineens is het zondag en je hebt keto maar gewoon helemaal laten varen.

Op maandag ga je wel weer opnieuw starten met keto. Niks aan de hand…toch?

Dat ligt er maar net aan.

De meeste mensen starten met keto omdat zij een duidelijk doel voor ogen hebben: afvallen bijvoorbeeld. Of meer energie krijgen, overgangsklachten verminderen, maag- en darmklachten laten verdwijnen, van medicatie afkomen, de lijst is lang. Niet alleen is het dan natuurlijk zaak om consequent gezonde keuzes te maken in wat je eet en drinkt, ook in ketose blijven is dan belangrijk.

Laat jij dan iedere vrijdag jouw keto leefstijl los? Dan raak jij uit ketose en schuif jij jouw doelen op de lange baan. En de vraag is: word jij daar dan wel zo blij van?

Als het antwoord op die vraag nee is dan is het tijd om hulp in te schakelen: keto coaching geeft jou juist die steun in de rug die jij nodig hebt om consequent te blijven én daardoor jouw doelen te bereiken. Wil jij hier meer over weten? Klik dan op de knop hieronder en maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek.


Lees ook eens dit artikel over de mogelijke gevolgen als je toch afwijkt van keto