Keto coaching

Je kunt je via de website direct aanmelden voor een Keto Coaching pakket naar keuze. De tarieven en inhoud van de pakketten kun je hier vinden.

Voorafgaand aan het door jou gekozen traject vul je een uitgebreid intake formulier in. Dit formulier krijg je per email toegezonden. Aan de hand van dit formulier breng ik je doelen, wensen en medische geschiedenis in kaart. Tijdens de intake geef ik een korte uitleg over het keto dieet, neem ik je intake formulier met je door en mijn werkwijze.

Gedurende je Keto Coaching traject ben ik van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 19.00 beschikbaar voor het beantwoorden van al je vragen, tussentijds macro advies, praktische ondersteuning en emotionele support. Dit kan via email, Whatsapp and Facebook Messenger, afhankelijk van tijdstip en plaats.

Tijdens de coachgesprekken en de consulten (indien behorend bij jouw pakket) komen voortgang, knelpunten en vragen aan bod.

Ik verstrek geen maaltijdplannen of recepten.

Na afloop van het gekozen Keto Coaching traject zul je in staat zijn geheel zelfstandig je LCHF/keto leefstijl voort te zetten. Mocht je behoefte hebben aan meer ondersteuning is dit mogelijk door het afnemen van een extra pakket of los consult.

Heb je een bedrijf of praktijk en ben je geïnteresseerd in een workshop over de keto basis voor werknemers, klanten of patienten of in een samenwerkingsverband? Neem dan voor meer informatie contact met mij via het contact formulier.

De inhoud van deze website en de adviezen die gegeven worden tijdens een keto coaching traject zijn niet bedoeld als behandeling of preventie van ziekte, tevens niet als een vervanging van een medische behandeling of als alternatief voor medisch advies. Gebruikmaking van de adviezen zoals gegeven op deze website of tijdens een door jou gevolgd keto coaching traject gebeurt op eigen risico. Het is altijd raadzaam een overstap naar een ketogene leefstijl eerst te bespreken met je huisarts of met een andere relevante medische behandelaar.