Over mij

Eind 2013 ben ik mij gaan verdiepen in een andere leefstijl omdat ik ziek werd: ik bleek Leaky Gut syndroom, prikkelbaar darm syndroom en Raynaud’s syndroom te hebben. Na een relatief korte reis langs low FODMAP, Paleo en Primal kwam ik uit bij de ketogene leefstijl. Inmiddels ben ik dankzij een 100% LCHF/ketogene leefstijl compleet symptoom- en klachtenvrij en dat wil ik graag zo houden: voor mij is keto een keuze voor het leven.

Ik ben zo gepassioneerd geraakt door de LCHF/keto leefstijl dat het ook mijn werk is geworden: ik werd, naast mijn werk als social media manager en blogger, ook free-lance administrator en online keto coach gedurende anderhalf jaar voor KetoDiet App. Naast mijn huidige werkzaamheden ben ik ook contributor bij Keto Vale.

In oktober 2018 behaalde ik mijn certificaat Professional Training in LCHF/Ketogenic Nutrition & Treatment bij Nutrition Network, het onderwijsplatform opgericht door de Noakes Foundation. Je kunt mijn vermelding hier vinden. Tevens sta ik geregistreerd bij Low Carb USA, klik hier voor mijn vermelding.

Mijn kennis, expertise en ervaring wil ik nu graag delen met jou: de overstap naar een ketogene leefstijl is niet altijd even makkelijk en praktische en emotionele support is juist in de eerste 3 maanden van groot belang. Met mijn Keto Coaching praktijk kan ik precies de hulp bieden die je nodig hebt.

Tevens ben ik gespecialiseerd in keto coaching tijdens de overgang. Dus ben jij een vrouw die net start met de overgang of er al middenin zit? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Meer weten? Kijk hier wat Keto Coaching voor jou kan betekenen

Sevi Rutgrink

Foto: Elles Willems