Jantien

‘Ik ben ruim twee jaar geleden voor mijn werk vanuit Nederland naar Brussel verhuisd en in die tijd ben ik veel te veel aangekomen. Ik heb een ontzettend veeleisende en drukke baan waarin ik ook veel moet reizen en netwerken. Ik ontkom dus niet aan alle lunches, diners en borrels. De weinige vrije tijd die ik heb besteed ik dan ook weer niet aan thuis gezond koken en ik maak ook te weinig tijd vrij om te gaan sporten.

Een goede vriendin raadde mij aan om het keto dieet te proberen. Ik had in eerste instantie snel wat informatie opgezocht op internet en ben ook lid geworden van een paar Facebook groepen maar heel eerlijk, daar werd ik niet blij van. Ik wilde de juiste informatie krijgen voor mijn persoonlijke situatie en in die groepen is de informatie soms ronduit verwarrend. Bovendien gebeurt er te veel in die groepen, ik was vaak onaangenaam verrast door de onderlinge wisselwerking.

De keto coaching bij Sevi was echt een uitkomst: niet alleen kon ik snel bij haar aan de slag, ze was ook echt op alle tijden beschikbaar als ik vragen had en haar hulp was altijd to the point. Ook fijn: de consultaties op afstand via FaceTime. Geen onnodige reistijd naar een praktijk en toch een heel persoonlijk contact.

Het gaat nu echt goed met mij qua gewicht, ik ben niet alleen de overtollige kilo’s kwijt maar ik heb ook een goede balans gevonden tussen werk en thuis als het over eten gaat. Deze vorm van keto coaching is het geld meer dan waard.’

Ben jij net als Jantien heel doelgericht? Dan zit jij er natuurlijk niet op te wachten om zelf op zoek te moeten naar informatie over jouw nieuwe leefstijl. Keto coaching zorgt ervoor dat jij niet alleen de juiste informatie krijgt maar ook directe ondersteuning zonder reistijd.

Gepost in: