Desirée

Lees hier over de keto coaching ervaring van Desirée uit Amersfoort

‘Ik had een artikel gelezen in een tijdschrift over keto. Het ging over een vrouw van mijn leeftijd die door keto te doen minder last had van overgangsverschijnselen. Een paar weken later was ik bij de huisarts en toen vertelde ik dat ik ook al wat last had van een paar dingen: slecht slapen, mijn buik leek altijd opgezet en ondanks goed op mijn eten letten en veel hardlopen kwam ik toch aan. Ik vroeg aan haar of zij wel eens van keto had gehoord en ze zei direct dat dat een heel goed idee was. Wel grappig, want ik had eigenlijk verwacht dat ze er tegen zou zijn.

Ik zag er een beetje tegenop om dit alleen te doen, daarom ben ik bij Sevi terecht gekomen. En ik heb echt ontzettend veel van haar geleerd in heel korte tijd, niet alleen wat ik moet eten maar bijvoorbeeld ook hoe ik mijn slaap kon verbeteren. Ze vertelde ook dat al dat hardlopen eigenlijk helemaal niet zo goed voor mij is, cortisol gaat er alleen maar van omhoog waardoor afvallen moeilijk gaat. Op haar aanraden ben ik minder en korter gaan hardlopen en meer met gewichtjes gaan trainen.

Ik voel mij nu echt al beter: ik slaap goed, op sommige nachten na dan, ik eet erg lekker en ik merk dat mijn buik minder opgezet is en mijn kleding losser zit. Ik heb geen idee of ik ook echt ben afgevallen want dat is nog iets wat ik van Sevi heb geleerd: niet meer op de weegschaal gaan staan maar goed kijken in de spiegel en hoe je kleding je past. En in de spiegel zie ik dus inderdaad al wat veranderingen waar ik erg blij mee ben.

Achteraf gezien had ik dit misschien ook alleen kunnen doen maar meteen vanaf het begin de juiste informatie krijgen zonder dat je steeds op zoek moet is echt goud waard. En Sevi is een fijne coach, heel erg betrokken en altijd bereid om te luisteren.’


Heb jij net als Desirée overgangsklachten? De keto leefstijl kan veel van de symptomen helpen verminderen. Als jij het niet zo ziet zitten om die overstap in je eentje te maken, geen nood: met keto coaching weet jij zeker dat jij goed van start gaat.

Gepost in: